Памела Андерсън очевидно спира да се гримира. 56-годишната актриса, която на

...
Памела Андерсън очевидно спира да се гримира. 56-годишната актриса, която на
Коментари Харесай

Памела Андерсън се появи без капка грим на Седмицата на модата в Париж

Памела Андерсън очевидно спира да се гримира. 56-годишната актриса, която на млади години беше емблема на козметичните усъвършенствания, се появи в Париж напълно натурална.

За разлика от останалите звезди, които с часове се приготвят преди да се появят на някое фешън ревю, звездата от " Спасители на плажа " дефилира на стилната седмица без капка грим.

Неотдавна Памела показа пред сп. Elle, че няма да се гримира повече, откакто персоналната й гримьорка Алексис Фогел умря от рак на гърдата. " Тя беше най-хубавата. И от този момент просто усещах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим. "

" Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак си се дръзвам на себе си, когато се погледна в огледалото. Казвам си: „ Уау, това в действителност е... това, което ми се случва! Това е пътешестване ", показа тя.  „ Чувствам се добре. На положително място съм ", уверена е звездата.

Много известни личности поощриха Памела Андерсън. " Официално стартира революцията на натуралната хубост ", съобщи Джейми Лий Къртис, споделяйки в обществените мрежи фотография на някогашната плеймейтка без грим. Актрисата Селма Блеър пък разяснява " Харесва ми това. Красива самонадеяност. "
 

Самата Памела Андерсън съобщи, че е поласкана от вълната на поддръжка, която е получила.

 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР